Welcome To My Blog . Hope You Enjoy In My Blog




Scarllet Blog
Posted on Tuesday, 24 September 2013, 02:23, 0 Comment.
o) Assalamualaikum semuaaaa :) Dah lama fatin tinggalkan blog ni *kot* ~_~
Kawan fatin suruh update blog , mana ada masa ..... Kerja pun belambak . Sebab HW dah siappp , so mula lhaaa , apa lagiiii =D

Fatin tak tahu rancangan kawan2 nak surprise bagai lhaaa time 7/9/2013 - Sabtu . Diaorang nak surprise birthday , sekongkol dengan cikgu-2 also ibu fatinn :3 Diaorang pagi tu mcm biasa , macam nak dengan taknak layan jeeee *sedih* sangat xD ~ lepas tu pergi bilik teacher rofiah sbb ibu dgan kawan-2 suruh pergi . Time tu tak syak pape lhaaaa sbb teacher minta tolong . Then perjalanan naik kelas , teacher dpt call then she said " wait , otw " . Still tak syak apa-2 punnnn :3

Then , aku langkah kaki masuk kelas , i heard they said SURPRISEEEEEE ^_^ timee memang gileee terkejut . Thank You ~

Birthday Cakeeeee :D

*potong potong kekkkk >_<*

This is my mum :) dia buat kek , semua dia buat tiime birthday tuuu :D
Comel tak budak niiiii ? * Comel Tak Dik Ton * =P
THEM !!!!
Budak lelaki 4 kerat niiii jeee ><


Intro
About Me
Fatin Amalia , 13 and awesome . Follow me ^^ TQ


Supporter
ThankGyu


Credit
Thanks for your big help
BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Credit to XXXXX