Welcome To My Blog . Hope You Enjoy In My Blog




Scarllet Blog
Posted on Sunday, 4 August 2013, 18:35, 0 Comment.
Heyy , Assalamualaikum guyss !

Apa habaq ?: hihihi >< harini pororo nak balik kampunggg ^^ nak raya katakann >_< pororo buat 4K :_ kemas rumah ! kemas bilik ! kemas baju ! kemas-kemaskan diri ! motif sangat :3 Korang baju raya warna apa ?: Pororo ?: secret xD hijau pucuk pisang and orangee <3

- Bila dah sampai kampungg , otak yang matang bertukar jadi otak * kanak-kanak ribenaa * :) Itu lahhh yang jadi setiap pulangg ke kampung . sepupu / sedara yang dah study dekat U punn bleh jadi budak-2 . Aisehhh ~ itu la gelagat kami timee raya ke tak raya kalau dah semua balik mmg mcm tu lahh tambah-tambah kalau ada arfann ( cik pan ) and syabil also nurin . itulah kawann kamii yang gile-gile cool :3 bak kata aku , KAU HADO =P Malam-2 kitaorang mainn mercun . Rasanya agak bestt dan bunyinyaa " Pung , Pang , Pung , Pang " ; headshockk xDD . kbyeee .'

ada ucapan sikit :_ Cahaya ramadan berlalu pergi,
Menyambut tibanya Aidilfitri,
Ampun maaf segala peri,
Semoga ikatan kekal dihati.
Selamat Hari Raya Aidilfitri. 
seee ! xD dia lawan kawan kamiii yang * Giler-Giler Cool *

Nganga masuk lalat baru tauu :P Bhahaha xD withh my mum a.k.a their pah cu :)

cuteee :? yess :D nak ngorat ? ask herr :P

Tengokk ~ what he doingg in almari maklong diaa dkt KL :3

#picture kenduri#curi-curi letak :P#whatever#baju raya tahun lepas gold#aku takde ke



Intro
About Me
Fatin Amalia , 13 and awesome . Follow me ^^ TQ


Supporter
ThankGyu


Credit
Thanks for your big help
BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Credit to XXXXX