Welcome To My Blog . Hope You Enjoy In My Blog




Scarllet Blog
Posted on Tuesday, 15 July 2014, 07:43, 0 Comment.
Assalamualaikum selamat berpuasa dan salam nuzul Al-Quran :)

Haritu iftar dengan kakak angkat and senior kelas 5 holistik . the best ever moment dapat berbuka puasa dengan diaorang . walaupun bising bingit rasa boleh runtuh rumah tu tapi best . akak akak 5 holi masak woahh . sedapp xD


Le girls

w/ abg paan :)

Posted on 07:39, 0 Comment.
Hai Assalamualaikum kak jah kak jah sekalian ,

baru dapat nak update blog ni punya lah tak ingat email apa . hahaha xD puasa lagi 2 minggu lagi lepastu masuk bulan syawal . yeayyyyyyyyyy .

SATU HARI DI HARI RAYA :)

Posted on Tuesday, 24 September 2013, 02:23, 0 Comment.
o) Assalamualaikum semuaaaa :) Dah lama fatin tinggalkan blog ni *kot* ~_~
Kawan fatin suruh update blog , mana ada masa ..... Kerja pun belambak . Sebab HW dah siappp , so mula lhaaa , apa lagiiii =D

Fatin tak tahu rancangan kawan2 nak surprise bagai lhaaa time 7/9/2013 - Sabtu . Diaorang nak surprise birthday , sekongkol dengan cikgu-2 also ibu fatinn :3 Diaorang pagi tu mcm biasa , macam nak dengan taknak layan jeeee *sedih* sangat xD ~ lepas tu pergi bilik teacher rofiah sbb ibu dgan kawan-2 suruh pergi . Time tu tak syak pape lhaaaa sbb teacher minta tolong . Then perjalanan naik kelas , teacher dpt call then she said " wait , otw " . Still tak syak apa-2 punnnn :3

Then , aku langkah kaki masuk kelas , i heard they said SURPRISEEEEEE ^_^ timee memang gileee terkejut . Thank You ~

Birthday Cakeeeee :D

*potong potong kekkkk >_<*

This is my mum :) dia buat kek , semua dia buat tiime birthday tuuu :D
Comel tak budak niiiii ? * Comel Tak Dik Ton * =P
THEM !!!!
Budak lelaki 4 kerat niiii jeee ><


Posted on Friday, 16 August 2013, 18:19, 0 Comment.
Assalamualaikum gaisss :) Apa habaq ? dah lama aku tinggalkan blog aku ni * kesiannn * dah dua bulan tau :P Haha

Raya tahun ni aku and family serta makcik pakcik sedara sekalian warna Lime :D * bukan pokok bergerak laaaa * xD
# They are engineer - to - be ? my handsome brother (handsome kaaa ? Boleh tahan) and my cute niece(mmg cute . geram) :D Lime and orange theme for this year tauu ! Bukan coklat or other ! Dua-ii teleng kepala ! WHY x) Paklong n Anak Saudara - sebaya je punnnn ( 18 tahun ) -_____-


SELAMAT HARI RAYA FROM THEM ! :3 dua-ii teleng aku teleng ke bawah :l mcm mana tu ? 
# edit by http://mimokss.blogspot.com/ # Nur Amirah Syamimi n Muhamad Izzani Ashraaf


Posted on Sunday, 4 August 2013, 18:35, 0 Comment.
Heyy , Assalamualaikum guyss !

Apa habaq ?: hihihi >< harini pororo nak balik kampunggg ^^ nak raya katakann >_< pororo buat 4K :_ kemas rumah ! kemas bilik ! kemas baju ! kemas-kemaskan diri ! motif sangat :3 Korang baju raya warna apa ?: Pororo ?: secret xD hijau pucuk pisang and orangee <3

- Bila dah sampai kampungg , otak yang matang bertukar jadi otak * kanak-kanak ribenaa * :) Itu lahhh yang jadi setiap pulangg ke kampung . sepupu / sedara yang dah study dekat U punn bleh jadi budak-2 . Aisehhh ~ itu la gelagat kami timee raya ke tak raya kalau dah semua balik mmg mcm tu lahh tambah-tambah kalau ada arfann ( cik pan ) and syabil also nurin . itulah kawann kamii yang gile-gile cool :3 bak kata aku , KAU HADO =P Malam-2 kitaorang mainn mercun . Rasanya agak bestt dan bunyinyaa " Pung , Pang , Pung , Pang " ; headshockk xDD . kbyeee .'

ada ucapan sikit :_ Cahaya ramadan berlalu pergi,
Menyambut tibanya Aidilfitri,
Ampun maaf segala peri,
Semoga ikatan kekal dihati.
Selamat Hari Raya Aidilfitri. 
seee ! xD dia lawan kawan kamiii yang * Giler-Giler Cool *

Nganga masuk lalat baru tauu :P Bhahaha xD withh my mum a.k.a their pah cu :)

cuteee :? yess :D nak ngorat ? ask herr :P

Tengokk ~ what he doingg in almari maklong diaa dkt KL :3

#picture kenduri#curi-curi letak :P#whatever#baju raya tahun lepas gold#aku takde ke



Posted on 01:30, 0 Comment.
Heyy , Assalamualaikum :)

My name is mimokss . hehe >< that's not my name gaiss . My name is Fatin Amalia Bt. Taupik . My ageee :? 13 years old . Dah tuaaa . hihi ^^ I'm born on seven of september 2000 at Hopital Taiping , Perak . I study at SMK Khir Johari , Tg. Malim not Teluk Intan . :) My faveret colour is blue , orange and also purple :* I have one brother and his name is : ________________________ ? secret.. bhahaha xD


I was force to making this blog :P 

#muka kitaa separuh#wif alya belieber#BFF :)

Posted on 01:25, 0 Comment.
selamat hari raya ^.^

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN ^^ 
KU MENYUSUN 10 JARI , INGIN MEMOHON MAAF DARI HUJUNG RAMBUT HINGAA KE HUJUNG KAKI ANDAI ADA :_ TERKASAR BAHASA , TERSALAH BICARA , TERGURISKAN HATI KAWAN-II SEMUA . MOHON MAAF DIPINTA . hihi ><
# May ALLAH Bless And Rahmat Fills Your Day Of Victory :3
SEBULAN TELAH BERLALUNYA RAMADHAN , =)
TERSEREMPAK PULA SI ANAK BULAN , 
KINI TIBA HARI LEBARAN , =)
ELOKLAH KITA BERMAAF - MAAFAN . 
MAAF KAN AKU EHH :? <3

Posted on 01:03, 0 Comment.
Assalamualaikum gais , apa habaq ? hihiii >< harini cek buat biskut dengan ibu . so disebabkan harini cek tak sibuk sangat dengan kawan cek :_ facebook and twitter so cek decide nak buat biskut ^^ nak tau nama kee :? nama biskut tu Choc Crumble , Chip Choclate , Y Cookies and also Cornflakes Madu ( faveret akuuu ) :)







#faveret cookies with along#makan tak ingat dunia#enak sehingga jilat jari#hehe :*
* no picturee for Y cookies * :3




Intro
About Me
Fatin Amalia , 13 and awesome . Follow me ^^ TQ


Supporter
ThankGyu


Credit
Thanks for your big help
BEST VIEW USING CHROME . Template by MHZ . Credit to XXXXX